To oświadczenie o ochronie prywatności zostało ostatnio zaktualizowane lipiec 2, 2022 i dotyczy obywateli oraz legalnych stałych mieszkańców Brazylii.

W tym oświadczeniu o ochronie informacji wyjaśniamy, co robimy z danymi, które umyjemy o tobie za pośrednictwem https://niance.com/pl. Najnowsze moje uważne przeczytanie tego. Przetwarzając dane, przestrzegajmy przepisów dotyczących ochrony. Oznacza to między innymi, że:

  • jasno określone cele, dla których przetwarzamy dane osobowe. Robimy na ratowanie śledzenia ruchu o ochronie;
  • Czynmy kolegowe przez nas danych osobowych tylko danych, które są dostarczane do naszych danych osobowych;
  • w pierwszej kolejce na stół lity;
  • Nowe technologie, które mają nowe zabezpieczenia, to także nowe zabezpieczenia tego od stron, które przetwarzają dane osobowe w naszym;
  • szanujemy twoje prawo dostępu do twoich danych osobowych, poprawiania lub zapewniamy twoje zadanie.

Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz chcesz wiedzieć, jakie dane na twój temat przechowujemy, skontaktuj się z nami.

1. Cel, dane i okres

możesz zbierać lub Twoje dane osobowe w wielu innych, związanych z naszą działalnością, które mogą pozostać: (kliknij, aby rozwinąć) 

2. Co się stanie, jeśli nie podasz nam swoich danych osobowych?

Jeżeli nie podasz nam swoich danych osobowych, możemy nie być w stanie dostarczyć ci produktów, informacji lub pomocy, której szukasz.

3. Udostępnianie innym stronom

Dzielimy się lub ujawniamy te informacje operatorom w następujących celach:

Operatorzy

Nazwa Paypal
Kraj: USA
Cele: Aby ułatwić płatności.
Nazwa Naszywka
Kraj: USA
Cele: Aby ułatwić płatności.

4. Pliki cookies

Aby pobrać jak testy wrażenia, moje partnerzy używamy takich ciasteczek do przechowywania i/lub uzyskania informacji o takich. Wyrażenie zgody na te technologie umożliwiło nam i naszym partnerom na przetwarzanie danych osobowych, takie jak zapewnienie wykonania lub identyfikator identyfikatora w tej instytucji Brak zgody lub jej wycofanie może niekorzystnie wpływać na niektóre funkcje. Więcej informacji o technologiich oraz naszych partnerów można znaleźć w Polityka Cookie

Swiss Health & bioBeauty AG podczas obchodów IAB Europe Transparency Framework i przestrzega ich zasad regulaminu oraz zasad. Korzystaj z platformy zarządzania zgodami o numerze zestawm 332. 

Zawarliśmy z Google umowę o przetwarzanie danych.

Google nie może mieć danych do żadnych innych usług

Włącz pełnych adresów IP jest przez nas blokowane.

5. Bezpieczeństwo

Dbamy o bezpieczeństwo danych osobowych. Podejmujemy odpowiednie środki bezpieczeństwa w celu ograniczenia nadużyć i nieuprawnionego dostępu do danych osobowych. Gwarantuje to, że tylko niezbędne osoby mają dostęp do twoich danych, że dostęp do danych jest chroniony, a nasze środki bezpieczeństwa są regularnie sprawdzane.

6. Witryny podmiotów zewnętrznych

Pisząc oświadczenie o ochronie prywatności nie ma zastosowania do stron internetowych osób związanychch linkami na naszej stronie internetowej. Nie możemy tworzyć, że te strony wytwarzają swoje dane w sposobie, w jaki możemy zapewnić. Zapoznajmy się z treścią informacji o tym, że zapoznaj się z tymi informacjami.

7. Zmiany niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności

Zastrzegamy sobie prawo do robienia zmian w ochronie. Sprawdzają się, sprawdzanie, sprawdzanie obszaru ochrony, aby być możliwymi zmianami. będziemy mogli korzystać z informacji, gdy tylko do możliwe.

8. Dostęp i modyfikowanie danych

Jeśli masz jakieś pytanie lub chcesz wiedzieć jakie dane osobowe mamy na twój temat, proszę skontaktuj się z nami. Możesz się z nami skontaktować poprzez wykorzystanie informacji poniżej. Twoje prawa w odniesieniu do danych osobowych:

  • potwierdzenie istnienia przetwarzania;
  • dostęp do danych;
  • poprawienie niedokładnych, niekompletnych lub nieaktualnych danych;
  • anonimizacji, blokowania lub usuwania niepotrzebnych, nadmiernych lub przetwarzanych danych niezgodnie z przepisami Ogólnego Prawa o Ochronie Danych Osobowych (General Law for the Protection of Personal Data / LGPD);
  • przenoszenia danych do innego dostawcy usług lub produktów, na wyraźne żądanie, zgodnie z przepisami organu krajowego, z zachowaniem tajemnic handlowych i przemysłowych;
  • usunięcia danych osobowych przetwarzanych za zgodą posiadacza, z wyjątkiem przypadków przewidzianych w art. 16 ogólnej ustawy o ochronie danych osobowych (General Law for the Protection of Personal Data / LGPD);
  • informacje o podmiotach publicznych i prywatnych, którym administrator udostępnił dane;
  • informację o możliwości niewyrażenia zgody oraz o konsekwencjach odmowy.

Aby skorzystać z tych praw, prosimy o kontakt. Proszę zapoznać się z danymi kontaktowymi na dole niniejszego oświadczenia o ochronie prywatności.

Wprowadza się, że zawsze jasnosz, kim jesteś, a my mamy ograniczone my, że nie mamy nic do modyfikacji, nie mamy żadnych danychj osoby.

9. Złożyć skargę

Jeśli nie jesteś zadowolony ze sposobu, w jaki obsługujemy (skargę dotyczącą) przetwarzania twoich danych osobowych, masz prawo złożyć skargę do Information National Data Protection Authority (ANPD):


Esplanade of Ministries,
Block C,
2nd floor,
CEP 70297-400 - Brasília – DF.
Email pod który można wysyłać skargi:

10. Dziecko

Nasza witryna internetowa nie jest przeznaczona do przyciągania dzieci i nie jest naszym spadkobiercą danych osobowych dzieci wieku, w których użytkownik wyraził zgodę w ich kraju. W związku z tym bieżą, aby dzieci, które nie osiągnęły pozytywną opinię, nie przekazywały nam danych danych osobowych.

11. Dane kontaktowe

Swiss Health & bioBeauty AG
Zürichstrasse 80, Küsnacht - 8700
Szwajcaria
Witryna: https://niance.com/pl
E-mail: moc.ecnain@ofni

12. Żądania danych

W przypadku najczęściej składanych wniosków oferujemy również możliwość skorzystania z naszego formularza zapytania o dane

×

Aneks

PocztaPoet

Biuletyn i e-maile MailPoet

Jeśli zapisałeś się do naszego newslettera lub jesteś członkiem naszej strony (możesz się zalogować) lub dokonałeś zakupu na naszej stronie, istnieje duża szansa, że będziesz otrzymywać od nas e-maile. Będziemy wysyłać Ci tylko te e-maile, na które zarejestrowałeś się, aby otrzymywać lub które dotyczą usług, które Ci świadczyliśmy. Aby wysyłać Ci e-maile, używamy podanego nam przez Ciebie imienia i adresu e-mail. Nasza strona rejestruje również adres IP, którego użyłeś podczas rejestracji w usłudze, aby zapobiec nadużyciom systemu. Ta strona internetowa może wysyłać e-maile za pośrednictwem Usługa wysyłania MailPoet. Ta usługa pozwala nam śledzić otwarcia i kliknięcia naszych e-maili. Używamy tych informacji do ulepszania treści naszych biuletynów. Żadne informacje umożliwiające identyfikację nie są w inny sposób śledzone poza tą witryną, z wyjątkiem adresu e-mail. MailPoet tworzy i przechowuje dwa pliki cookie, jeśli używasz razem WooCommerce i MailPoet. Te pliki cookie to: Nazwa pliku cookie: mailpoet_revenue_tracking Wygaśnięcie pliku cookie: 14 dni. Opis pliku cookie: Celem tego pliku cookie jest śledzenie, który biuletyn wysłany z Twojej witryny uzyskał kliknięcie i kolejny zakup w Twoim sklepie WooCommerce. Nazwa pliku cookie: mailpoet_abandoned_cart_tracking Ważność pliku cookie: 3650 dni. Opis pliku cookie: Celem tego pliku cookie jest śledzenie użytkownika, który porzucił koszyk w Twoim sklepie WooCommerce, aby następnie móc wysłać mu biuletyn o porzuconym koszyku z MailPoet. Uwaga: Użytkownik musi być zarejestrowanym i potwierdzonym subskrybentem.

WooCommerce

Ten przykładowy język zawiera podstawowe informacje na temat tego, jakie dane osobowe może gromadzić, przechowywać i udostępniać Twój sklep, a także kto może mieć dostęp do tych danych. W zależności od tego, jakie ustawienia są włączone i jakie dodatkowe wtyczki są używane, konkretne informacje udostępniane przez Twój sklep będą się różnić. Zalecamy konsultację z prawnikiem przy podejmowaniu decyzji, jakie informacje ujawnić w polityce prywatności.

Zbieramy informacje o Tobie podczas procesu realizacji transakcji w naszym sklepie.

Co zbieramy i przechowujemy

Podczas odwiedzania naszej witryny będziemy śledzić:
  • Produkty, które oglądałeś: użyjemy tego, aby na przykład pokazać produkty, które ostatnio oglądałeś
  • Lokalizacja, adres IP i typ przeglądarki: użyjemy tego do celów takich jak szacowanie podatków i kosztów wysyłki
  • Adres dostawy: poprosimy Cię o podanie go, abyśmy mogli na przykład oszacować wysyłkę przed złożeniem zamówienia i wysłać zamówienie!
Używamy również plików cookie do śledzenia zawartości koszyka podczas przeglądania naszej witryny.

Uwaga: możesz chcieć uszczegółowić swoją politykę dotyczącą plików cookie i link do tej sekcji tutaj.

Przy zakupie u nas poprosimy Cię o podanie informacji, w tym imienia i nazwiska, adresu rozliczeniowego, adresu wysyłki, adresu e-mail, numeru telefonu, danych karty kredytowej/płatności oraz opcjonalnych informacji o koncie, takich jak nazwa użytkownika i hasło. Wykorzystamy te informacje do takich celów, jak:
  • Prześlij Ci informacje o Twoim koncie i zamówieniu
  • Odpowiadaj na Twoje prośby, w tym zwroty i reklamacje
  • Przetwarzaj płatności i zapobiegaj oszustwom
  • Załóż konto w naszym sklepie
  • Przestrzegaj wszelkich zobowiązań prawnych, które mamy, takich jak obliczanie podatków
  • Ulepsz naszą ofertę sklepu
  • Wysyłaj Ci wiadomości marketingowe, jeśli zdecydujesz się je otrzymywać
Jeśli utworzysz konto, zachowamy Twoje imię i nazwisko, adres, adres e-mail i numer telefonu, które zostaną użyte do wypełnienia kasy dla przyszłych zamówień. Zasadniczo przechowujemy informacje o Tobie tak długo, jak potrzebujemy informacji do celów, dla których je zbieramy i wykorzystujemy, i nie jesteśmy prawnie zobowiązani do dalszego ich przechowywania. Na przykład będziemy przechowywać informacje o zamówieniach przez XXX lat do celów podatkowych i księgowych. Obejmuje to Twoje imię i nazwisko, adres e-mail oraz adresy rozliczeniowe i wysyłkowe. Przechowujemy również komentarze lub recenzje, jeśli zdecydujesz się je zostawić.

Kto w naszym zespole ma dostęp

Członkowie naszego zespołu mają dostęp do informacji, które nam przekazujesz. Na przykład zarówno administratorzy, jak i kierownicy sklepów mają dostęp do:
  • Informacje o zamówieniu, takie jak co zostało zakupione, kiedy zostało zakupione i gdzie należy je wysłać, oraz
  • Informacje o kliencie, takie jak imię i nazwisko, adres e-mail oraz informacje rozliczeniowe i dotyczące wysyłki.
Członkowie naszego zespołu mają dostęp do tych informacji, aby pomóc w realizacji zamówień, przetwarzaniu zwrotów pieniędzy i wsparciu.

Czym dzielimy się z innymi

W tej sekcji powinieneś wymienić, komu udostępniasz dane iw jakim celu. Może to obejmować między innymi analitykę, marketing, bramki płatności, dostawców usług wysyłkowych i osadzania stron trzecich.

Udostępniamy informacje stronom trzecim, które pomagają nam dostarczać Ci nasze zamówienia i usługi sklepowe; na przykład --

Płatności

W tej podsekcji powinieneś wymienić zewnętrzne podmioty przetwarzające płatności, z których korzystasz do przyjmowania płatności w Twoim sklepie, ponieważ mogą one obsługiwać dane klientów. Jako przykład podaliśmy system PayPal, ale należy go usunąć, jeśli nie korzystasz z systemu PayPal.

Akceptujemy płatności przez PayPal. Podczas przetwarzania płatności niektóre Twoje dane zostaną przekazane do PayPal, w tym informacje wymagane do przetworzenia lub obsługi płatności, takie jak suma zakupów i informacje rozliczeniowe. Proszę zobaczyć Polityka prywatności PayPal po więcej szczegółów.

Pakiety produktów WooCommerce

Pakiety produktów nie zbierają, nie przechowują ani nie udostępniają żadnych danych osobowych.

Pamięć podręczna LiteSpeed

Ta strona korzysta z pamięci podręcznej, aby przyspieszyć czas odpowiedzi i poprawić wrażenia użytkownika. Buforowanie potencjalnie przechowuje duplikat każdej strony internetowej wyświetlanej w tej witrynie. Wszystkie pliki pamięci podręcznej są tymczasowe i nigdy nie są dostępne dla osób trzecich, z wyjątkiem sytuacji, gdy jest to konieczne do uzyskania pomocy technicznej od dostawcy wtyczki pamięci podręcznej. Pliki pamięci podręcznej wygasają zgodnie z harmonogramem ustalonym przez administratora witryny, ale w razie potrzeby administrator może je łatwo usunąć przed ich naturalnym wygaśnięciem. Możemy korzystać z usług QUIC.cloud do tymczasowego przetwarzania i buforowania Twoich danych. Zobacz https://quic.cloud/privacy-policy/ po więcej szczegółów.

Naszywka

Korzystając z tego rozszerzenia, możesz przechowywać dane osobowe lub udostępniać dane zewnętrznej usłudze. Dowiedz się więcej o tym, jak to działa, w tym o tym, co możesz chcieć uwzględnić w swojej polityce prywatności.